Lahjakortit

Tuote löytyy varastosta

10,00


Lahjakortti on aina mukava tapa muistaa läheisiä - äitiä, rakasta, ystävää tai vaikkapa työkaveria.

BomBom lahjakortilla voit antaa lahjaksi uniikin treeni- ja uikkarivalikoiman sekä vastuullisen vaatevalikoiman, asusteista, eko-ihonhoidosta ja hamam-pyyhkeistä puhumattakaan.

 

Voit hankkia BomBom lahjakortin mieleisellesi summalle alkaen 10 eurosta. Valitse kortin arvo +/- painikkeilla ennen koriin lisäämistä.

 

Lahjakortti kirjoitetaan 6 (kuuden) kuukauden voimassaoloajalle ostopäivästä lukien. Lahjakortissa on koodi, jolla kortin voi lunastaa verkkokaupasta ostoksia tehdessä. Lahjakortti käytetään kerralla verkkokaupassa. Jos et halua käyttää lahjakorttia kerralla, ilmoitathan siitä info@bombom.fi.

Lahjakortin voi lunastaa myös BomBom Shopissa Lahdessa ( Nyt poikkeustilanteessa Shopissa lunastettaessa lahjakortti on voimassa ostopäivästä 12 kk ).

 

 

Muista kirjoittaa ostoskorissa tilauksen lisätietokenttään lahjan saajan nimi tai muita lisätietoja, jos haluat lahjan valmiiksi pakattuna. Kiitos tilauksesta!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lahjakortit, Eko-ihonhoito & -siivous, Treenivaatteet, Uima-asut & rantamekot, Housut, Paidat ja takit, Bikinit, Rantamekot, kaftaanit, Uimapuvut, Asusteet & sukat