Treenivaatteet

Brasilialaisen Sporting Way perheyrityksen treenivaatteet muotoilevat ja tukevat sekä ovat ihanat iholla. "Kuin toinen iho" - sanovat monet. Sporting Way vaatteet valmistetaan vastuullisesti João Macedon perheyrityksessä Curitibassa, Brasiliassa.

 

treenivaatteet_netistae_treenivaatteet_verkkokauppa_pluskoon_treenitrikoot_urheilupaita_tekniset_vaatteet_bombom.fi_

 

BomBomin treenitrikoot sopivat moneen menoon joogasta pyöräilyyn ja kaikkeen arkeen. "BomBomit" ovatkin ominaisuuksiensa puolesta monelle naiselle yhdet tärkeimmistä arkivaatteista tunikoiden kanssa. Sporting Way leggingsit saa nyt myös mama-versiona odotusaikaan ja BomBomin extra korkeat trikoot ovat mainiot myös raskauden jälkeen tukien vatsan ja selän seutua.

Oli hakusessa sitten juoksupaita, treenipaita tai -toppi tai tyylikäs tekninen takki ihan arkikäyttöön, meiltä löydät tottakai myös plus-koon arki- ja urheiluvaatteet.
 

 

Asiakkaiden palautteita Sporting Way treenivaatteista:

" Nämä legginsit ovat kuin mummon rakastava halaus päällä! " - Janiika Evolution Extra High legginseistä.

 

"Ihanat housut, käytän tunikan kanssa ja myös jumpassa! Eivät valu ja korkea vyötärö tukee ihanasti olematta yhtään ahdistavan tuntuinen!"

 

" Todella hyvin istuvat ja sopivat niin arkeen kuin treeniinkin. Eikä materiaali muutu pesussa ollenkaan! "

 

"Täytyy sanoa, että legginsit on parhaat ikinä, koko maailman pitäisi tietää niistä :) oon kokeillut tänä syksynä todella monia korkeavyötäröisiä legginsejä ja tehnyt virheostoksiakin, mutta nyt tuli jättipotti! Kiitos sinulle siis :)"

 

" Parhaat muotoilevat treenitrikoot ikinä! "