BomBom Yrittäjän esittely

 

bombomin-yrittaejae-pienyrittaejae-Anne_kotimainen-verkkokauppa_bombom.fi

 

Moi! 

Olen Anne ja pyöritän BomBom-verkkokauppaa ja BomBom Shop myymälää Lahdessa. BomBom sai varsinaisesti alkunsa vuonna 2017, jolloin verkkokauppa avautui.

 

Mistä kaikki alkoi?

BomBomin juuret ovat vuodessa 2012, jolloin asuin muutaman kuukauden Brasiliassa ja sain tutustua rauhassa brasilialaiseen lattarikulttuuriin ja ystävällisiin, iloisiin ihmisiin.

Innostuin brasilialaisen muodin ja tyylin lisäksi ihmisten rennosta elämänasenteesta sekä toiset hyväksyvästä, perhekeskeisestä kulttuurista. Brasiliassa ollaan aidosti kehopositiivisia.

BomBomin idea alkoi muodostua siis jo lähes 10 vuotta sitten, kun innostuin Brasiliassa näyttävistä uikkareista.

 

Usein minulta kysytään, miten lähdin yrittäjäksi?

 

Ystäväni on kertonut minun haaveilleen yrittäjyydestä jo 15-vuotiaana, (en muista itse tällaista sanoneeni) eli tietynlainen draivi yrittäjyyteen minussa on asunut näemmä aina.

Olen tehnyt myynnin ja markkinoinnin töitä lähinnä kuluttajatuotteiden parissa koko 2000-luvun, mutta nyt oman kaupan pitäjänä tunnen viimein tekeväni sitä oikeaa, minulle sopivinta työtä: itsenäistä, sopivasti luovuutta ja reipasta otetta vaativaa, monien lankojen käsissä pitelyä.

 

Asiakkaat ovat kuitenkin kaiken tekemisen sokeri ja suola, arvostan yhteistyötä ja vuoropuhelua asiakkaitteni kanssa. Puhun asiakkaista usein bombomilaisina tai BomBom Naisina, sillä yhdessä me tätä teemme. Kohtaan ihmiset tuttavallisesti ja rennosti, en arvostele. Koen ja toivon että BomBomiin on helppo tulla.

Töiden ohella olen kahden suloisen lapsen äiti ja mieskin talosta löytyy, silloin kun työmatkoiltaan ehtii. Jos saan joskus viettää hetken omaa vapaa-aikaa, vietän sitä mieluiten veden äärellä oleilemalla tai muuten vaan auringossa. Olen ehdottomasti kesäihminen eikä ole liioittelua sanoa, että pala sydäntäni on jäänyt aurinkoiseen Etelä-Amerikkaan taannoisilla retkillämme.

Kehitämme (keho)positiivista hyvän olon BomBomia edelleen yhdessä bombomilaisten kanssa, kiitos kun olet mukana. <3