Uima-asut & rantamekot

Uimapuvut

 

Alusta loppuun vastuullisesti valmistetussa uimapuvussa rannalla loikoilu ja vesileikit tuntuvat mukavalta. Kurvit huomioiva kokovalikoima, uniikein kuosein. Valitse lempparisi AcquaRosa Beach valikoimasta!

 

uimapuvut_bombomfi

Bikinit

 

AcquaRosa Beach uniikit bikinit ovat suunniteltu palmujen katveessa kuumassa Brasiliassa vastuullisuudesta huolehtien. Ekologiset valmistusmenetelmät säästävät ympäristöä. Ethän peitä upeaa peppuasi kokonaan, vaan valitse brazilian bikinit meiltä BomBomista.

uniikit bikinit eettisesti bombomista bombom.fi

Rantamekot, kaftaanit

 

Millainen on unelmien rantatunika? Viileä ja ihana iholla sekä helppo heittää päälle. Se on kevyt kantaa ja mahtuu pieneen tilaan matkalaukussa. AcquaRosa Beach rantamekko sopii myös tanssivaatteeksi ja kesäterassille viileäksi tunikaksi.

rantakaftaanit_bombom.fi


Tuulahdus Brasilian lämpöä - BomBomin kurvikkaita naisia erityisesti huomioiva AcquaRosa Beach uima- ja ranta-asumallisto ihastuttaa uniikeilla kuoseilla ja pienillä yksityiskohdilla, jotka tekevät asuista erityisiä. 

 

bombom-pluskoon_uimapuku_bombom.fi_verkkokauppa

 

AcquaRosa Beach uima-asut valmistetaan kestävästä Xtra-Life Lycra- tai ekologisesta CO2 control- kankaista. CO2 control-kangas on valmistettu biohajoavasta kuidusta ja kankaan valmistukseen on käytetty vähemmän vettä ja energiaa. CO2 light-kankaiset uimapuvut ja bikinit ovat siten ekologisempi valinta. Lisää aiheesta UKK-osiossa.

 

AcquaRosa Beach uima-asuilla hyppäät kevyesti rantafiilikseen niin kylpylässä, kotiterassilla kuin eksoottisessa lomakohteessa. Pukeudu Brasilian rantaelämää huokuviin uima-asuihin, pakkaa kassiin hamam-pyyhe ja Havaianas sandaalit niin olet valmis rantsuun ja altaalle!

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 12 / 30 tuloksesta
1 - 12 / 30 tuloksesta