Palautus & Peruutus

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Verkkokauppa-asiakkaana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran vastaanottamisesta.

(Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä). Palautusoikeus alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Ennakkotilaustuotteilla on samat palautus- ja vaihto-oikeudet kuin varastotuotteillakin.

Peruutusoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat myyntikuntoisia. Bikinihousuja tai uima-asuja ei voi palauttaa, elleivät ne ole alkuperäisessä pakkauksessaan käyttämättömänä ja kaikki tuotelaput ja hygieniasuojat paikoillaan.

Seuraavat seikat tekevät tuotteesta ei-myyntikuntoisen:

  • Tuote on likainen tai siinä on pesun tai käytön jälkiä

  • Tuote on rikkoontunut vastaanoton jälkeen

  • Tuotelaput on irrotettu

  • Bikinihousut tai muut uima-asut eivät ole alkuperäispakkauksessaan käyttämättömänä ja tuotelaput kiinni

  • Tuotteessa on havaittavasti lemmikkieläimen karvoja (ystävällisesti pyydämme huomioimaan tämän palautusvaiheessa)

Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen yleensä samalla tavoin kuin
myymälässä, mutta tuotteen käyttöönotto ja käyttäminen tarkoittaa
peruutusoikeuden menettämistä. (Myymälässä ei ole lemmikkieläimen karvoja, eikä ruokatarjoilua.)
Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, asiakas vastaa tavaran arvon alenemisesta. Verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. Mikäli tuote on muuttunut käyttämisen tai muun toiminnan vuoksi myyntikelvottomaksi, verkkokaupalla on oikeus olla palauttamatta tuotteiden tilaussummaa.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun Palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Palautus on asiakkaalle maksuton.

Huomioithan - mikäli päädyt palauttamaan alennushintaisia tuotteita (ale + tarjoushintaiset), palautus on maksullinen (3,90€ / palautuslähetys). Palautusmaksu vähennetään palautuksen hyvityssummasta.

Palautus tuotevaihdolla toiseen kokoon, tuotteeseen tai lahjakorttiin on maksuton.

Emme lunasta postiennakolla tai siihen verrattavalla tavalla meille lähetettyjä lähetyksiä emmekä myöskään korvaa tällaisesta lähetyksestä asiakkaalle aiheutuneita kuluja. Palautukset hoidetaan aina asiakaspalautustunnuksella.

Mikäli palautus saapuu meille 14 vrk palautusajan jälkeen eikä pidennetystä palautusajasta ole erikseen sovittu, vähennämme tuotteiden hyvityksestä 7€ myöhästymismaksun.

Rahapalautukset asiakkaalle huolehtii maksunvälittäjänäkin toimiva Paytrail tai Klarna.

 

Toimi seuraavasti palautusta tehdessäsi:


Palauttaessasi paketoi tuote huolellisesti, esimerkiksi käyttäen samaa postituspussia tai -laatikkoa missä tuotteet ovat sinulle lähetetty.

Varmistathan että tuote tulee myyntikuntoisena takaisin, kiitos.

Muista pyytää palautuksestasi kuitti palautuksen jättöpaikassa.

 

Palautus Postin palvelupisteeseen

Kirjaa pakettiin seuraavat tiedot:

Asiakaspalautus 648517

LindaDoBonito Ky

BomBom.fi

Hämeenkatu 10

15110 Lahti

vie paketti Postin palvelupisteeseen.

Peitäthän alkuperäisen vastaanottajan tiedot sekannuksien välttämiseksi, kiitos.

 

Palautus Postin pakettiautomaattiin

Jos noudit pakettisi pakettiautomaatista, voit palauttaa sen samalla koodilla jolla teit noudon. Kirjoita palautuspakettiin omat yhteystietosi - vastaanottajan osoitetta ei tarvita. Seuraa pakettiautomaatin ohjeita palautusta tehdessäsi.

HUOM. Postiennakkolähetyksiä ei lunasteta.

 

Palautus Matkahuollon palvelupisteeseen:

Kirjaa pakettiin seuraavat tiedot:

Asiakaspalautus 9550000

LindaDoBonito Ky

BomBom.fi

Hämeenkatu 10

15110 Lahti

vie paketti Matkahuollon palvelupisteeseen.

 

Peitäthän alkuperäisen vastaanottajan tiedot sekannuksien välttämiseksi, kiitos.

Matkahuollon pakettiautomaatin kautta ei voi tehdä palautuksia.

 

Tuotevaihto

Mikäli haluat tehdä tuotteille vaihtoa toiseen kokoon tai muuhun tuotteeseen, ilmoittaisitko vaihdosta BomBom Asiakaspalveluun sähköpostiosoitteeseen info@bombom.fi niin varaamme vaihdettavan tuotteen sinua varten. Kiitos.

Uusi tuote toimitetaan tilalle kunnes palautettu tuote on saapunut perille.

Palautus tuotevaihdolla toiseen kokoon, tuotteeseen tai lahjakorttiin on maksuton.

Voit vaihtaa tuotteen veloituksetta yhden kerran. Jos jo kertaalleen maksutta vaihdettu tuote palautetaan, siitä peritään palautusmaksu 4,90€.

Palautettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön, puhdas, pesemätön, tuoteselostelaput kiinni ja täysin uuden veroinen. Muista siis tarkistaa vastaanottamasi vaatteet ennen tuotteen käyttöönottoa tai pesua. Lemmikkien karvoissa oleva tuote ei ole myyntikuntoinen.

 

Noutamaton lähetys

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, veloitetaan 10€.

 

Myöhästynyt palautus

Mikäli asiakaspalautus saapuu myöhässä 14 vrk palautusoikeuden jälkeen, eikä myöhemmästä palautuksesta ole erikseen sovittu, asiakkaalta veloitetaan 10€ palautusmaksu.