Toimitustavat

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa. Logistiikkakumppanimme on Posti.

Valittavanasi on seuraavat toimitustavat:

1. Postipaketti: Tilaus toimitetaan pakettina sinua lähimpänä olevaan Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituksen lähdettyä matkaan saat seurantanumeron joko tekstiviestinä, sähköpostilla tai iPost-kirjeenä. Saat myös saapumisilmoituksen näillä tavoilla. Paketti tulee noutaa palvelupisteestä 14 päivän kuluessa ja pakettiautomaatista 7 päivän kuluessa saapumisesta.

 

2. Kotipaketti: Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen klo 9:00 - 21:00 välillä, sopimasi ajankohdan mukaisesti. Sinuun otetaan yhteyttä pääsääntöisesti tilausta seuraavana päivänä ajankohdan sopimiseksi.

 

3. Kirjelähetys: Pienet tuotteet voidaan toimittaa kirjeenä, joka toimitetaan postilaatikkoosi tai -luukkuusi. Mikäli toimitus ei mahdu luukusta, se viedään lähimpään Postin palvelupisteeseen ja saat ilmoituksen saapumisesta.

Nouto_Postista    Nouto_Postin_pakettiautomaatista    Postin_kotiinkuljetus

 

Toimitusaika

Varastotuotteidemme toimitusajat kotimaassa ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen normaalisti 1-3 arkipäivää. Jotkin tuotteista ovat tilaustuotteita, eli niitä ei varastoida yrityksessämme. Näiden tuotteiden kohdalla toimitusaika on ilmoitettu erikseen.

 

Noutamaton lähetys

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, veloitetaan 10€.