Toimitustavat

Toimitamme tuotteita Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa. Logistiikkakumppanimme ovat Matkahuolto ja Posti.

Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

1. Matkahuollon pakettiautomaatti: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-4 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

2. Matkahuollon palvelupiste: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-4 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

 

1. Postipaketti: Tilaus toimitetaan pakettina sinua lähimpänä olevaan Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituksen lähdettyä matkaan saat seurantanumeron joko tekstiviestinä tai sähköpostilla. Saat myös saapumisilmoituksen näillä tavoilla. Paketti tulee noutaa palvelupisteestä ja pakettiautomaatista 7 päivän kuluessa saapumisesta.

 

2. Kotipaketti: Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen klo 9:00 - 21:00 välillä, sopimasi ajankohdan mukaisesti. Sinuun otetaan yhteyttä pääsääntöisesti tilausta seuraavana päivänä ajankohdan sopimiseksi.

 

3. Pikkupaketti: Pienet tuotteet saatetaan toimittaa myös seurantanumeron kera Pikkupakettina, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun. (Tämä ei valittavissa toimitustavoissa).

    
Toimitusaika

Varastotuotteidemme toimitusajat ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen normaalisti 1-4 arkipäivää.

Pakkaamme tilaukset aina mahdollisimman pian matkaan :)